foto

Denny Dugally

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Tajemství: Odvaha snít
2017 The Saint (TV film)
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2010 Think Tank
2006 Kill Your Darlings
2005 Jak správně randit
Láska v horách

TV seriály

2019 Kominského metoda (TV seriál)
Kapitola 16: Thetan přichází (S02E08)
Kapitola 15: Honitba odpuštěna (S02E07)
Kapitola 14: Únik informací a učitelova řeč (S02E06)
další epizody (8)
2016 Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
2015 Agent X (TV seriál)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Zlá krev (S01E13)
Nepostradatelný muž (S01E12)
Schránka (S01E11)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Golem (S01E10)
Útočiště (S01E09)
Nekromant (S01E08)
další epizody (7)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E10)
Acting Up (S01E09)
Games People Play (S01E08)
další epizody (10)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Svatební překvapení (S05E22)
V dobrém i ve zlém (S05E21)
Otec neznámý (S05E20)
další epizody (12)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Studená krůta (S05E10)
Romantická noc (S05E09)
Rapsodie smyslů (S05E08)
další epizody (22)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
Slavnost vína (S04E08)
další epizody (23)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
Nedokončené záležitosti (S03E09)
Rodinná večeře (S03E08)
další epizody (16)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Posvátný svazek manželský! (S02E09)
Něco nového (S02E08)
36 hodin (S02E07)
další epizody (20)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
další epizody (9)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Spor o kosti (S02E10)
Jed (S02E09)
Lovci lidí (S01E13)
další epizody (9)
Beze stopy (TV seriál)
Ani sníh, ani déšť (S03E14)
Sopka (S03E13)
Pokání (S03E12)
další epizody (4)
2004 Beze stopy (TV seriál)
Výslech (S03E10)
Soudy (S03E09)
Dvojník - 2.část (S03E08)
další epizody (24)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Beze stopy (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Jít dál (S02E09)
Žháři (S02E08)
další epizody (10)
2002 Felicity (TV seriál)
Back to the Future (S04E22)
Felicity Interrupted (S04E21)
Spin the Bottle (S04E20)
další epizody (11)
2001 Felicity (TV seriál)
A Perfect Match (S04E11)
Fire (S04E10)
Moving On (S04E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky