foto

Denny Dugally

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 The Secret
2017 The Saint (TV film)
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2010 Think Tank
2006 Kill Your Darlings
2005 Dating Games People Play
Láska v horách

TV seriály

2018 The Kominsky Method (TV seriál)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
2015 Agent X (TV seriál)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E10)
Acting Up (S01E09)
Games People Play (S01E08)
další epizody (10)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Svatební překvapení (S05E22)
V dobrém i ve zlém (S05E21)
Otec neznámý (S05E20)
další epizody (12)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Studená krůta (S05E10)
Romantická noc (S05E09)
Rapsodie smyslů (S05E08)
další epizody (22)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
Slavnost vína (S04E08)
další epizody (23)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
Nedokončené záležitosti (S03E09)
Rodinná večeře (S03E08)
další epizody (16)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Posvátný svazek manželský! (S02E09)
Něco nového (S02E08)
36 hodin (S02E07)
další epizody (20)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
další epizody (9)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Bringing Up Buster (S01E03)
Pilot (S01E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace