foto

Gerrit van der Meer

  • nar. 1950
    Rotterdam, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2000 Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
1999 Personals
1998 Jenom láska (TV film)
1995 Mother's Gift, A (TV film)

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
2007 Dr. House (TV seriál)
Lidská chyba (S03E24)
Cvok (S03E23)
Výpověď (S03E22)
další epizody (14)
2006 Dr. House (TV seriál)
Šťastné mini-vánoce (S03E10)
Hledá se Jidáš (S03E09)
Plácni krtka (S03E08)
další epizody (30)
2005 Dr. House (TV seriál)
Tuberák (S02E04)
Bumbrlíček (S02E03)
Neviditelný nádor (S02E02)
další epizody (19)
2004 Century City (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Věrnost (S01E07)
Sokratovská metoda (S01E06)
Jeptiška (S01E05)
další epizody (7)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace