foto

Victoria Fischer

  • nar. 13.8.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ment v zakoně 2: Černyj intěrnacional (TV film)
2008 Isčeznovenije (TV film)
Matěrinskij instinkt (TV film)
1986 Dívčí nápravná škola

TV seriály

2017 Morozova (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Byvšaja žena (TV seriál)
Legalnyj doping (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
2012 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
2011 Lesnik (TV seriál)
Čudotvornaja ikona (S01E17)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
Meč (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Muffin Tops (S08E21)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace