foto

Gyula Kéry

  • nar. 25.4.1920
    Szentmárton, Maďarsko
  • zem. 10.6.2002 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Aranyoskáim (TV film)
1988 Az angol királynő (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
1986 Míg új a szerelem (TV film)
1985 Zsákutca (TV film)
1984 Béla király (TV film)
1983 A sárkány menyegzője (TV film)
A tranzitutas (TV film)
1982 A waterlooi csata (TV film)
Csata (TV film)
II. József császár (TV film)
1981 A farkas (TV film)
Halál a pénztárban (TV film)
Régimódi történet (divadelní záznam)
1980 A doktor úr (divadelní záznam)
A meráni fiú (divadelní záznam)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)
Rablók (TV film)
1978 Mednyánszky (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
Az ész bajjal jár (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
Aranyborjú (TV film)
Ida regénye (TV film)
Kdo je ve vajíčku?
Rejtélyes égitest (TV film)
1973 ...és a holtak újra énekelnek (TV film)
1972 Szerelem jutányos áron (TV film)
1971 A gyilkos a házban van
Vrah je v domě
1970 Pesti erkölcsök (TV film)
Só Mihály kalandjai (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1968 Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
1967 Egy, kettő, három (TV film)
1966 Törékeny boldogság (TV film)
1962 Menekülés a börtönbe (TV film)

TV seriály

1991 Família Kft. (TV seriál)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
1985 Kémeri (TV seriál)
A nuncius látogatása (E02)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A párviadal (E04)
A csapda (E03)
Az adomák hazája (E02)
Petőfi (TV seriál)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Robog az úthenger (TV seriál)
Balatoni betyárok (E02)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
A tettes lépre megy (E03)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
Terminusz, a koronatanú (E04)
És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Eger ostroma (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace