foto

Josephine Park

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Miss Viborg
2020 Shorta
2015 Melon Rainbow
2014 Na hraně

TV seriály

2020 Efterforskningen (TV seriál)
1280 meter (E04)
Dag 1 (E01)
2019 Doggystyle (TV seriál)
Rejsefeber (S02E08)
Friheden (S02E07)
Poolparty (S02E06)
další epizody (7)
Déšť (TV seriál)
Přežije ten nejlepší (S02E06)
Vzpamatuj se (S02E05)
2018 Doggystyle (TV seriál)
Talemaskinen (S01E10)
Girlpower (S01E09)
Klamydia (S01E07)
další epizody (7)
Hånd i Hånd (TV seriál)
Barslen (S01E05)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
2013 Dicte (TV seriál)
Personskade - del 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky