foto

András Vinnai

  • nar. 24.11.1977 (42 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drakulics elvtárs
2008 Vyšetřovatel
2001 Citromfej
2000 Polštář Jadvigy

TV seriály

2017 Munkaügyek (TV seriál)
Az esküvő (S06E24)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
Elveszett lelkek (S02E49)
další epizody (12)
2018 Tóth János (TV seriál)
Hagymaszag (S02E52)
Szellemjárás (S02E39)
Farsang (S02E38)
další epizody (50)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (42)
2015 Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (12)
2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
A elkárhozás (E11)
Medvefrigy (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky