foto

Olga Viničenko

  • nar. 19.6.1992 (28 let)
    Krivoj Rog, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Čužoj děd (TV film)
2014 Vojennyj korrespondent (TV film)

TV seriály

2020 Okajannyje dni (TV seriál)
2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Sparta (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Děfile (S02E03)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Džamajka (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky