foto

Lars Sidenius

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 At klappe med een hånd
1993 Smukke dreng
1990 Springflod
1986 Et skud fra hjertet
1984 Rainfox

TV seriály

2014 Dicte (TV seriál)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2002 Plan B (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1992 Mørklægning (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)

Dokumentární

2005 H.C. Andersen - historien om en digter (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky