foto

Eddie Frias

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Na ostří meče
1999 My Little Assassin (TV film)
1993 Pátrací eso
Volný pád
1991 Cesta do pekla (TV film)
Operace Žralok (TV film)
1990 Jako anděl
Těžko ho zabít
1989 Krvavý surf
1987 La Bamba

TV seriály

1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Partie Go (S02E10)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace