foto

Jo Katsaras

  • nar. 13.11.1966 (53 let)
    Kypr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Sergio
2015 Bohéma v rytmu Afriky
2014 Committed
2013 Half of a Yellow Sun
Smrt si říká malárie (TV film)
2011 Malí lidé (TV film)
2005 Rychlý Stripes
2004 Country of My Skull
2003 Mladý černý hřebec
2001 Bláznivý šaman
Rudé pírko smrti (TV film)
2000 Exploze
1999 Nespoutaní
Stray Bullet
1998 Tarzan a Ztracené město
1997 Jo'burg Blues (TV film)
1996 Tarzan: The Epic Adventures (TV film)
1995 Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (TV film)
Srdce a myšlenky
1994 Záblesk vášně
1993 Yankee Zulu

TV seriály

2020 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Epizoda 1 (S06E01)
2019 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
End of the Line (S05E16)
Channel 5 (S05E15)
Today and Tomorrow (S05E14)
další epizody (16)
2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
...I Lose Myself (S04E16)
I Lose People... (S04E15)
MM 54 (S04E14)
další epizody (16)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sleigh Ride (S03E16)
Things Bad Begun (S03E15)
El Matadero (S03E14)
další epizody (8)
Pozůstalí (TV seriál)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Real World (E13)
Bug Out (E12)
Gingerbread (E11)
další epizody (12)
Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
další epizody (10)
2008 Vůně Kalahari (TV seriál)
2004 Snitch (TV seriál)
1996 Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky