foto

Novella Žurina

  • nar. 6.6.1930 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Něadekvatnyje ljudi
2008 Platon
2003 Kolchoz intertejnment

TV seriály

2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
2008 Gluchar (TV seriál)
Suďba (S01E33)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Žena mojego muža (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky