foto

Kati Andai

  • nar. 1.5.1948 (71 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Most van most
2018 Családi kör
Nyitva
2009 Intim fejlövés
2006 Budakeszi srácok
1977 Volt egyszer egy színház (TV film)
1976 Rudé rekviem
1974 12 egy tucat (TV film)
Medik (TV film)
1973 Hasičská ulice 25
1971 Budai Nagy Antal (TV film)
1970 Sázka na iluze

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
A közös képviselő (S02E45)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2017 Tóth János (TV seriál)
Egzisztencia (S01E29)
Kilépés a konfortzónából (S01E12)
Lakótársak (S01E01)
2015 Fapad (TV seriál)
Az év dolgozója (E14)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Erővonalak (S02E01)
1978 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Neveletlen szúnyoglárvák (S01E12)
Buborék nyaklánc (S01E11)
A csigalift (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky