foto

Aljona Galliardt

  • nar. 4.6.1972 (48 let)
    Petropavlovsk-Kamchatskiy, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Baboňki
2003 Těatralnyj roman (TV film)

TV seriály

2017 Byvšije (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Klassnaja škola (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Romaška (E32)
2009 Voroniny (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Gaďuka (E67)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2004 Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Grjaznyje igry (S01E09)
Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky