foto

Jošihiro Takamoto

  • nar. 1960
    Shimane, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Beelzebub: Hirotta akačan wa daimaó!?
2005 UFO Princess Valkyrie: Seireisecu no hanajome
2001 Medaka no gakkó
1998 Twinbee Paradise
1992 Čikjú SOS soreike Kororin

TV seriály

2013 Gaist Crusher (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
2010 Starry Sky (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
2006 Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club 2 (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
2003 Mósó kagaku Series: Wandaba Style (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
2002 Forza! Hidemaru (TV seriál)
2001 Gjóten ningen Batsealer (TV seriál)
1999 Cyborg Kuro-čan (TV seriál)
1998 Legend of Basara (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
1997 Šin Tenči mujó! (TV seriál)
1993 Dragon League (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace