Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Isaku chce prostě žít normální život. Ale jako vnučka šéfa japonské mafie je to docela těžký úkol. Už léta je pro Isaku těžké najít si přátele a lásku. Proto se rozhodne nastoupit na střední školu daleko od svého rodného města v naději na nový začátek. Její plány však naberou nečekaný směr, když se na stejnou školu přihlásí ustaraný člen mafie Keiya, aby ji chránil. (mikki089)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Svým vybraným tématem kontroverzní a tím pádem už samo o sobě velmi těžko hodnotitelný kousek. Nejrychlejší a nejjednodušší hodnocení (které zvolila drtivá většina mých spolu-sledovatelů na AP) je po pěti minutách konstatovat, že je to nechutné groomer anime a tím pádem odpad, což nepopírám má něco do sebe, ale za sebe každopádně pevně doufám a věřím, že cílové publikum nemají být dospělí, kteří sní o tom vychovat si vlastní budoucí nevěstu od plenek, ale náctileté dívky, které sní o svém princovi na bílém koni, a ten větší věkový rozdíl tomu dává trochu jiný rozměr "zakázaného jablka", než kdyby byli oba stejně staří, a z tohoto pohledu se pak dá pár věcí odpustit (ano, taky jsem před 500 lety jako teenager často četla dost ... ehm ... pochybné shoujo záležitosti, které by mě jako dospělou odpuzovaly). I tak by mi osobně určitě nevadilo, pokud by tam ta romantická linka vůbec nebyla, respektive kdyby byla hlavní hrdinka klidně zamilovaná, ale její city nebyly opětovány. Isaku mi totiž přišla docela fajn a na začátku se mi i celkem líbilo sledovat její strasti, jak se s nulovým sociálním skillem zapojit do normálního života mezi své nové spolužáky. Bohužel postupem času začal děj těžce stagnovat a opakovat se (kolik bylo jenom únosů naší protagonistky, kolik bylo flashbacků) a stejně tak začala být s každým dílem horší a horší animace, až to ke konci připomínalo spíš slideshow. Ale nějak jsem se na to přece jen dodívala. 4.5/10 ()

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když nějaké dílo začíná tím, že mezi hlavním hrdinou a hrdinkou nejdřív vybuduje vztah otce a dcery, který pak následně chce přetvořit v momentě, kdy dívka dospěje, na vztah romantický/milostný. Taková změna vztahové dynamiky za mě nemůže v realitě příliš fungovat (vzájemný vztah těchto osob nebude vyrovnaný), a i když dotyční třeba nejsou vůbec příbuzní, stejně mi to evokuje incest, protože zastávám názor, že rodina není o krvi, ale o vzájemných vztazích… Je proto logické, že asi nikdy nedočtu, jak v manze končí Usagi Drop, protože to hlavní jsem o tom slyšel. A je asi i jasné, proč jsem skončil s tímto seriálem po druhém díle. Vzhledem k nesplnění pravidla tří epizod (které dodržuji) nehodnoceno. ()

Reklama

Reklama

Reklama