foto

Alexandr Aljoškin

  • nar. 16.4.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
2018 Sem par něčistych
2017 Intriganki (TV film)
Noveňkij
2013 Tango motylka (TV film)
2011 Tichaja zastava
2009 Buben, baraban
2007 Aleksandra

TV seriály

2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Orden (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
2014 Moj ljubimyj papa (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vražda (S02E12)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krupnaja ryba (S02E08)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Pravo na zaščitu (S06E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky