foto

Finch Nissen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Devil's Acid
Exit Strategy
Nanny Seduction
2013 Broken Blood
2010 Skateland
2008 Po čem kluci touží?
Ray of Sunshine
2007 Ruffian (TV film)
2006 Ray of Sunshine

TV seriály

2018 Živí mrtví (TV seriál)
Musí pořád něco znamenat (S08E14)
2017 Preacher (TV seriál)
Dirty Little Secret (S02E10)

Dokumentární

2018 Proslavil mě skandál (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Devil's Acid

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace