foto

David Manson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Baby (TV film)

TV seriály

2015 Bloodline (TV seriál)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 21 (S02E08)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Tři ženy (S02E18)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Šílená láska
1984 Best Kept Secrets (TV film)
1983 Sessions (TV film)
1980 Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Night Cries (TV film)
1977 Spell, The (TV film)

TV seriály

1978 Word, The (TV seriál)

Dokumentární

1985 Bring on the Night

Režijní filmografie

Filmy

1992 Those Secrets (TV film)

TV seriály

2015 Bloodline (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Nezaručená zpráva o válce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace