foto

Alexandr Samojlov

  • nar. 29.10.1952 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Běglecy
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)
Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2007 Marš Tureckogo 4: On oběščal věrnuťsja (TV film)
Sluha Jeho Veličenstva
2004 Bezejmenná kóta
2003 Žizň odna
2001 DMB 004
1987 Silneje vsech inych velenij
1983 Vysokaja proba (TV film)
1981 Noč na četvjortom kruge
1978 Obočina
1976 Syn predsedatělja
1974 Romance o zamilovaných
1972 Říkali mu Ledňáček

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Leopard na verevočke (S01E59)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Ment v zakoně 8 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Počerk ubijcy (S08E06)
2013 Balabol (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2011 Dikij (TV seriál)
Milicejskaja zarnica (S02E16)
Trojnaja buchgaltěrija (S02E10)
Advokat (TV seriál)
Rodstvennyje duši (S07E21)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Karusel (TV seriál)
Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Raskajavšijesja grešniki (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace