foto

Alejandro Ruiz

  • nar. 9.6.1967 (52 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Escobar
1996 S.I.D.A. - Sindrome de muerte
1991 Hembras de tierra caliente
Nacidos para morir
1990 Demonios del desierto, Los
Emboscada
Juan Nadie
1989 La diosa del puerto
1975 Asesino no está solo, El

TV seriály

2017 Mi adorable maldición (TV seriál)
2016 Las amazonas (TV seriál)
Un camino hacia el destino (TV seriál)
2015 Lo imperdonable (TV seriál)
2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2012 Amor bravío (TV seriál)
Qué bonito amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Cuando me enamoro (TV seriál)
Soy tu dueña (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mañana es para siempre (TV seriál)
Nespoutaný anděl (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
Yo amo a Juan Querendón (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
La fea más bella (TV seriál)
Mundo de fieras (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
La Madrastra (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
2003 Te amaré en silencio (TV seriál)
2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Niño que vino del mar, El (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Esmeralda (TV seriál)
1994 Imperio de cristal (TV seriál)
Vuelo del águila, El (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1991 Capricho (TV seriál)
1990 Rostro en mi pasado, Un (TV seriál)
1988 Atrapada (TV seriál)
Encadenados (TV seriál)
1987 Cesta slávy (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Tú o nadie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky