foto

Ah-joong Kim

  • nar. 16.10.1982 (36 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ah-jung Kim sa narodila 16. októbra 1982 v meste Soul, v Južnej Kórei. Je to herečka, speváčka a taktiež jedna z najuznávanejších modeliek v Kórei, ktorá sa preslávila vďaka filmom a reklamám. Jej najznámejšia úloha bola vo filme Minyeoneun goerowo (200 Pounds Beauty, 2006), kde hrala hlavnú postavu – obézne a škaredé dievča Man-na. Za svoj herecký výkon v tejto snímke bola nominovaná na viacero ocenení, z ktorých niekoľko aj vyhrala.

roning85

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deoking
2013 Kaechimi
Shen qi
2012 Naui P.S. pateuneo
2010 Peseutibal
2009 Seonmul
2006 Minyeoneun goirowa
2005 Kwang-shigi dongsaeng Kwang-tae
2004 Eoggaedongmu

TV seriály

2017 Myeongbulheojeon (TV seriál)
2016 Wontideu (TV seriál)
2014 Punchi (TV seriál)
2011 Ssain (TV seriál)
2009 Geujeo barabodaga (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Ibyeole daecheohaneun wooriui jase (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)

Dokumentární

2012 Younghwapan

TV pořady

2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2001 Haepitugedeo (TV pořad) - mod.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace