foto

Tina Sáinz

  • nar. 26.2.1945 (74 let)
    Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fe de etarras
Por la sombra
2015 Barcelona, nit d'hivern
2014 2 francos, 40 pesetas
2008 Sangre de mayo
2004 Tiovivo c. 1950
2003 Torremolinos 73
2002 Historia de un beso
2001 No te fallaré
1997 Siempre hay un camino a la derecha
Sólo se muere dos veces
1996 Pesadilla para un rico
1994 Siete mil días juntos
1993 Hombre de la nevera, El
Madregilda
1992 Yo me bajo en la próxima, ¿y usted?
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
Mimo hru
1987 Estanquera de Vallecas, La
1986 Viaje a ninguna parte, El
1981 Trágala, perro
1980 Casa del paraíso, La
Miedo a salir de noche
1977 Vota a Gundisalvo
1975 Adúltera, La
El comisario G. en el caso del cabaret
Síla chtivosti
Tu amiga Marilyn
1974 Cuando los niños vienen de Marsella
Pisito de solteras
1973 Apunte sobre Ana
Flor de santidad
Saga de los Drácula, La
Una monja y un Don Juan
1972 Colocadas, Las
Vente a ligar al Oeste
1971 Cómo casarse en 7 días
Ibéricas F.C., Las
Orilla, La
Pepíku, pojeď do Německa
Rain for a Dusty Summer
Španělky v Paříži
1970 Enseñar a un sinvergüenza
1969 Prisionero en la ciudad
Un, dos, tres, al escondite inglés
1967 V zajetí melódie
1962 Hombre del expreso de Oriente, El

TV seriály

2018 Las chicas del cable (TV seriál)
El tiempo (S03E01)
2017 Las chicas del cable (TV seriál)
La soledad (S02E06)
Los secretos (S02E05)
Los celos (S02E03)
další epizody (12)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
2004 Casi perfectos (TV seriál)
Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál) - herec, a.z.
Periodistas (TV seriál)
Vida y sainete (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál) - a.z.
Más que amigos (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1983 La Celestina (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1972 Divertido siglo (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 Remite Maribel (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Fábulas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 30 grados a la sombra (TV seriál)
Platea (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
Mañana puede ser verdad (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)
Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál) - a.z.
Buscando a Penélope (TV film) - a.z.
2006 La silla de Fernando - a.z.

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace