foto

Júko Mizutani

  • nar. 4.11.1964
    Aichi, Japonsko
  • zem. 17.5.2016 (51 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
2012 A Channel +Smile
2011 Black Jack Final
2010 Eve no jikan gekijōban
2008 Janase Takaši Maerchen gekidžó
Meitantei Konan: Senricu no Full Score
2005 Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Super Robot taisen: Original Generation – The Animation
2004 Dead Leaves
2003 Early Reins
Momoko, kaeru no uta ga kikoeru jo
Shadow Skill: Kuruda rjú kósacu hó no himicu
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Jume kakeru kógen: Kijosato no čiči Paul Rusch
Tenči mujó! GXP
2001 Digimon Adventure 02: Diablomon no gjakušú
Inoči no čikjú: Dioxin no nacu
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Nanacu no umi no Tico (TV film)
2000 Black Jack (TV film)
Black Jack II (TV film)
Digimon Adventure: Bokura no War Game
Rokumon Tengai moncolle Knight: Densecu no fire dragon
1999 Gravitation
Tenči mujó!: In Love 2 – Haruka naru omoi
1997 Matamata Saber Marionette J
Tenči mujó! Manacu no Eve
Čó kósoku Gran Doll
1996 Apo Apo World: Giant Baba kjúdžúbun ippon šóbu
Black Jack
Ganso bakurecu hunters
Ginga odžó-sama densecu Juna: Šin'en no Fairy
Shadow Skill – Eigi
Tenči mujó!: In Love
1995 Compiler Festa
Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
Ginga odžó-sama densecu Juna: Kanašimi no Siren
Mahó šódžo Pretty Sammy
SM Girls: Saber Marionette R
Shadow Skill – Eigi
1994 Compiler
Jukiwatari
Kerokero Keroppi no Robin Hood
Sei Michaela gakuen hjórjúki II
Tenči mujó! Bangai hen: Galaxy Police Mihoši Space Adventure
Tenči mujó! Rjó'óki
1993 Aoi kioku: Manmó kaitaku to šónentači
Black Jack
Desert Rose: Juki no mokuširoku
Tenči mujó! Rjó'óki: Omacuri zen'ja no joru!
1992 Boyfriend (TV film)
Džankenman: Kaidžú daikessen
Gensó džotan Ellcia
Hókago no Tinker Bell
KO seiki Beast sandžúši
Tenči mujó! Rjó'óki
1991 3x3 Eyes
Hošikuzu Paradise
Jokohama meibucu: Otoko Katajamagumi!
Tenkú senki šurato – Sosei e no antó
The gakuen čódžotai
1990 Burning Blood
Lightning Trap: Leina & Laika
Madžú sensen
Onimaru: Sendžó ni kakeru icucu no seišun
Sei Michaela gakuen hjórjúki
Sengoku bušó recuden: Bakufú dódži hissacuman
Čibi Maruko-čan
„Eidži“
1989 Ace o Nerae! Final Stage
Angel Cop
Fúma no Kodžiró: Jaša hen
Kangecu ittó: Akurjó kiri
Venus Senki
Yōma
1988 Ace o Nerae! 2
Akai kódan Zillion: Utahime jakjoku
Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
Gall Force 3: Stardust War
Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Kaze o nuke!
Leina kenró densecu
Rokušin gattai GodMars: Džúnanasai no densecu
The Ten Little Gall Force
Učú kazoku Carlvinson
1987 Bubblegum Crisis
Gall Force 2: Destruction
Makjó gaiden Le Deus
The Samurai

TV seriály

2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
2015 Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
Ai Tenchi muyō (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
2011 A Channel: The Animation (TV seriál)
2010 Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
Šiki (TV seriál)
2008 Eve no džikan (TV seriál)
RD: Sennó čósašicu (TV seriál)
2007 Robby to Kerobby (TV seriál)
Sketchbook ~full color'S~ (TV seriál)
2006 Black Jack 21 (TV seriál)
Kašimaši: Girl Meets Girl (TV seriál)
Silk Road šónen Júto (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
2003 Black Jack Special: Inoči o meguru joccu no kiseki (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Mahō tsukai ni taisetsu na koto (TV seriál)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Hoši no Kirby (TV seriál)
Čikjú bóei kazoku (TV seriál)
2000 Digimon Adventure 02 (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
Himiko-Den (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Momoiro Sisters (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
Shadow Skill – Eigi (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
Tocugeki! Papparatai (TV seriál)
1997 Eikjú kazoku (TV seriál)
Hakugei densecu (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Šin Tenči mujó! (TV seriál)
1996 Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Kiko-čan Smile (TV seriál)
Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Bakurecu Hunter (TV seriál)
Kjórjú bókenki džura Tripper (TV seriál)
Tenči mujó (TV seriál)
Tobe! Isami (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Haó taikei rjú Knight (TV seriál)
Tico a přátelé (TV seriál)
Svítící kruh (E39)
Vede nás světélkující velryba (E38)
Pevnost na Antarktidě (E37)
další epizody (14)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
Bókenša (TV seriál)
Eien no Filerna (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1991 Džankenman (TV seriál)
Čiisana obake Ačči, Kočči, Sočči (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Zděděná planeta (E39)
Do vesmíru (E38)
Císař Neo (E37)
další epizody (11)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Plovoucí ostrov (E28)
Ostrov čarodějnice (E27)
Osamělý King (E26)
další epizody (28)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
GO! Wrestler gundan (TV seriál)
Gaki deka (TV seriál)
Idol densecu Eriko (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Momotaró densecu (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
Wrestler gundan seisenši Robin Jr. (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
F (TV seriál)
Jumemiru Topo Gigio (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
Topo Gigio (TV seriál)
1987 Akai kódan Zillion (TV seriál)
City Hunter (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky