foto

Francisco Merino

  • nar. 11.9.1931 (88 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kapitán Trueno a Svatý grál
2010 Ptáci z papíru
2006 Čtrnáct peset za frank
2004 Tiovivo c. 1950
2002 Caballero Don Quijote, El
Primer y último amor
Viento del pueblo: Miguel Hernández (TV film)
2000 Maestros
1998 Una pareja perfecta
1997 Cosas que dejé en La Habana
Nadie como tú
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
Ley de la frontera, La
1994 Una chica entre un millón
1993 Hay que zurrar a los pobres
Laberinto griego, El
Todos a la cárcel
1991 Cómo levantar 1000 kilos
1990 Lakomec
Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
1989 Bajarse al moro
1988 El Dorado
Malaventura
Viento de cólera
1987 Divinas palabras
Redondela
1986 Delirios de amor
La Mitad del cielo
1985 Rodinný zločin
1984 Todo va mal (TV film)
1983 Jih
1982 Dnes večer si promluvíme
Démoni v zahradě
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
Maravillas
1980 El crimen de Cuenca
El hombre de moda
Kargus
Perro de alambre
Sus años dorados
1978 Hombre que supo amar, El
1977 Gusanos de seda
1976 Más allá del deseo
Černý meč
Žádost o ruku
1975 Solo ante el Streaking
Velký dům
Šimon a Matouš jedou na rivieru
1970 En un mundo diferente
1969 Esa mujer
1967 Hueso, El
1965 Los que no fuimos a la guerra
1964 La función
Maniaci, I
Sonría, por favor
1963 Gli imbroglioni
1962 Siempre en mi recuerdo

TV seriály

2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Chicas de oro, Las (TV seriál)
2009 Pelotas (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
Internát (TV seriál) - herec, a.z.
La maldición (S04E01) - a.z.
8 milímetros (S03E02)
El búho (S03E01) - a.z.
další epizody (4)
2007 Internát (TV seriál) - herec, a.z.
La noche de Santa Isabel (S01E06)
Un mensaje en una botella (S01E04) - a.z.
Ojos que no ven (S01E03)
další epizody (5)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
2004 Sopa boba, La (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Calle nueva (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1995 Mar de dudas (TV seriál)
Regenta, La (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Colegio mayor (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
Truhanes (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1987 Cómicos (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 Zahrada Venušina (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Señora García se confiesa, La (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 La cometa naranja (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1970 Remite Maribel (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 Dichoso mundo (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky