foto

Olga Burlakova

  • nar. 15.2.1982 (37 let)
    Baranovichi, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sžigaja mosty
Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2016 Večnoje svidanije (TV film)
2015 Rabota nad ošibkami (TV film)
2014 Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
2012 1812. Ulanskaja ballada
Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
2011 Eta ženščina ko mně (TV film)

TV seriály

2018 Semejnoje dělo (TV seriál)
2017 Eto bylo u morja (TV seriál)
Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Drugaja semja (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Parfjumerša (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
Čužaja ženščina (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Děrevenskaja istorija (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Lovuška (E14)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Obida (S01E15)
Četyre vremeni leta (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Koškin chvost (S02E04)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 11 (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky