foto

Carlos Faruolo

  • nar. 1952
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 La película de nuestra vida
Tenemos que hablar
2013 Yocasta
2012 Přepadení
2011 Bratranci v akci
2009 Muertos van deprisa, Los
2007 Ostych
2006 Letní déšť
2005 Havana blues
2004 Creí que hacía lo que tu querías
Pochybená láska
2002 Bahía mágica
Todas las azafatas van al cielo
2001 Nada
2000 Código natural
Fugitivas
Kasbah
Paraíso bajo las estrellas, Un
Sé quién eres
1999 Goya en Burdeos
Pídele cuentas al rey
Solas
1998 La mirada del otro
Tango
1997 Resultado final
1996 Libertarias
Tvé jméno mi zamořilo sny
Zahradníkův pes
1995 Boca a boca
1994 Todos los hombres sois iguales
1993 Nerozluční
Pták štěstí
¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1992 Růžová omáčka
1991 Beltenebros
Una mujer bajo la lluvia
1989 Amanece, que no es poco
Temná noc
1988 Berlín Blues
1987 Al acecho
El pecador impecable
1986 El Hermano bastardo de Dios
1985 Caso cerrado
Huella del crimen: El caso del cadáver descuartizado, La (TV film)
Huella del crimen: Jarabo, La (TV film)
Luces de bohemia de D. Ramón del Valle Inclán
1984 Bicykly jsou jen na léto
El balcón abierto
Huella del crimen: El crimen del Capitán Sánchez, La (TV film)
Huella del crimen: Las envenenadas de Valencia, La (TV film)
La noche más hermosa
Nevinní svatí
1983 Carmen
1977 Crecer de golpe

TV seriály

2005 Al filo de la ley (TV seriál)
2002 Padre coraje (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
María Emilia: Querida (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)

Dokumentární

2020 Norma Aleandro, el vuelo de la mariposa

Režijní filmografie

Filmy

2015 Magic Children Doing Things (TV film)

TV seriály

2014 Bug Salad (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Magic Children Doing Things (TV film)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Bug Salad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky