foto

Viktor Babak

  • nar. 22.8.1967 (52 let)
    Priekule, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2015 Alla v poiskach Ally
2012 Rusalka (TV film)

TV seriály

2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Kto ja (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Diletanty (S01E31)
2009 Vyzov (TV seriál)
Propavšije (S04E02)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky