foto

Irina Osnovina

  • nar. 17.2.1965 (56 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chiščniki
Špion №1
2017 Bljuz dlja senťabrja (TV film)
Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2015 Konec krásné éry
2014 Já se nevrátím
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2010 Topič
2009 Jeden a půl pokoje
Věruju!
2008 Trudno byť Mačo
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
2006 Dvojnaja familija
Gadkie lebedi
Svjaz
Travesti
2005 Italjaněc
2001 Pěrvoje maja
Svéráz národního lovu v zimě
2000 Sočinuški
1998 Chrustaljove, vůz!
Faraon
1997 Bomba
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1995 Muzyka dlja děkabrja
1990 Sluchaynyy vals

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
2017 Naživka dlja angela (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Skolko stoit sčastě (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
2014 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zlatovlaska (S08E17)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Golubka (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Gorodok (S04E19)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S10E03)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Brežněv (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Na viraže (TV seriál)
2003 Idiot (TV seriál)
Čisto po žizni (TV seriál)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Dvojnoj Ugar (S02E02)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Peťa i Vol (S01E02)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)
Košmar na ulice S (S01E01)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky