foto

Dominique Marcombe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 L'Insulte
2012 Černá vdova
2005 Permis d'aimer (TV film)
Říše tygra (TV film)
2004 Sémaphore
2002 Voyage organisé, Le (TV film)
1998 Západní Bejrút
1995 Une femme dans mon coeur (TV film)

TV seriály

2016 Baron noir (TV seriál)
Pianoforte (S01E07)
Grenelle (S01E05)
Solférino (S01E03)
další epizody (4)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Rescapé (S05E09)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Le Substitut (S04E14)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Kruhy v obilí (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
L'Inconnu du pont d'Aquitaine (S02E03)
Camping (S02E02)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Dokumentární

2001 Aki Kaurismäki (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace