foto

Olga Lapšina

  • nar. 8.5.1962 (57 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Příběhy z domova
2017 Jak Víťa Česnek vezl Ljochu Vrtáka do důchoďáku
2016 Jejo zvali Mumu
2015 Ochrana
2014 Leviatan
Nápravná třída
2012 Moj pareň - Angel
Žiť
2011 Jelena
Žila-byla odna baba
2010 Na oščup
2009 Zázrak
2008 Mucha
Všichni umřou, jen já ne
2007 Vyhoštění
2006 Mnogotočije
2004 32-e děkabrja (TV film)
Bogiňa: kak ja poljubila
Ragin

TV seriály

2018 Bonus (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
2017 A.L.Ž.I.R. (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Pěrevodčik (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Dikaja žurnalistka (E06)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Děti Arbata (TV seriál)
Ochotniki za ikonami (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace