foto

Nick Houy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Lady Bird
2015 Manhattan Romance
2013 Beside Still Waters
2012 Fairhaven

TV seriály

2018 Miliardy (TV seriál)
Flaw in the Death Star (S03E05)
Tie Goes to the Runner (S03E01)
2016 Jedna noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace