foto

Mikoi Sasaki

  • nar. 30.3.1991 (28 let)
    Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tantei opera Milky Holmes: Psycho no aisacu (TV film)
2016 Gekidžóban Tantei Opera Milky Holmes: Gjakušú no Milky Holmes
Tantei Opera Milky Holmes: Fun Fun Pearly Night – Ken to Janet no okurimono (TV film)
2014 Saikin, imóto no jósu ga čotto okašiinda ga.
2013 Kami-sama hajimemashita
Neppu kairiku Bushi Road (TV film)
2012 Tantei Opera Milky Holmes: Alternative (TV film)
2011 Tantei Opera Milky Holmes: Summer Special (TV film)
1995 Totsuzen! Neko no kuni banipal witt

TV seriály

2018 Future Card Buddyfight Batzz: All-Star Fight (TV seriál)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
BanG Dream! (TV seriál)
Hina Logi: From Luck & Logic (TV seriál)
Zvířecí kamarádky (TV seriál)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
2016 Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
Nazotokine (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
2015 Etotama: Eto tamašii (TV seriál)
Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard G (TV seriál)
Future Card Buddyfight (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
Saikin, imóto no jósu ga čotto okašiinda ga. (TV seriál)
Čoboraunjopomi gekidžó: Dainimaku ai mai mí – Mósó Catastrophe (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Futari wa Milky Holmes (TV seriál)
Outbreak Company (TV seriál)
2012 Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Shiba Inuko-san (TV seriál)
Wooser no sono higuraši (TV seriál)
2011 Tantei Opera Milky Holmes Dai 2 Maku (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace