foto

Hye-jin Kim

  • nar. 28.2.1975 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Manyeo
2010 IRIS: Spiknutí zla
2009 Bisang
2008 Průšviháři
2004 Juhong geulshi
Sseom

TV seriály

2013 Choolsaengeui bimil (TV seriál)
2011 Je 7 yoil (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky