Reklama

Reklama

Průšviháři

(festivalový název)
  • Jižní Korea Gwasok seukaendeul (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu (Cha Tae-hyeon) je známý moderátor jednoho rádia. Při svém odpoledním pořadu mu do studia zavolá mladá dívka (Park Bo-yeong), která vychovává sama své malé dítě (Wang Seok-hyeon). Požádá moderátora o pomoc. Ten ji poradí, ať najde svého otce. Když se však jednoho dne mladá dívka objeví u dveří moderátora a řeknu mu „Otče“, změní se jim celý svět. Jak zareaguje náš hlavní hrdina? Je to určitě jeho dítě? (TylerGage)

(více)

Recenze (61)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemná Jihokorejská komedie, která má dějovou linii usazenou do netradičního příběhu, podbarveného hudebními scénami. Hjon-su je úspěšný moderátor a známá tvář, alespoň on si to o sobě myslí a moderuje pořad v rádiu "Odpoledne s Nam Hjon-suem". Jednoho dne do studia zavolá svobodná matka Hwang Če-in, která hledá svého otce a Hjon jí poradí, aby se nebála svého otce navštívit, ovšem to netušil, že otcem je právě on. Díky dobrým hereckým výkonům hlavní trojice a umírněnějšího humoru, než jsem u jiných JK komedií zvyklý se jednalo o celkem příjemnou změnu, proloženou melodickou hudbou. Příběh o hledaní lásky, správných rozhodnutí a nejednoho překvapení. 80% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to byla komedie, pak to přešlo do dramatu a nakonec z toho byla opět komedie. Hlavní trojice se mě líbila, hlavně prcek tomu dodal šťávu. Cha Tae-hyeon vypadal dost mladě na to, že byl otcem a zároveň už dědečkem, skoro hned jsem si ale zvyknul. Musím uznat, že moderátoři musí vypadat dobře, i když pracují v rádiu. Klidně by tam mohlo být více komických situací, ale i tak jsem se hodně nasmál. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

To se to radí, když se nás to osobně netýká. A pak najednou stojí přede dveřmi problém. Chvilku mi sice trvalo, než jsem se srovnal s tím, že Tae-hyeon Cha hraje dědečka (než jsem si spočítal, že ano, že by mohl), ale jinak to nemělo chybu. Zmatkující Hjon-su, správně odrzlá Če-in, bezprostřední klučina Ki-dong. Dokonalá trojka rozehrávající zábavnou, byť spíš mile úsměvnou, než třeskutě vtipnou komedii, která se samozřejmě ve správný čas vytasí také s přesně dávkovanou porcí dojímavých momentů. Dialogy odsýpají, tempo mám pocit ani jednou neklopýtlo, jednotlivé scény jsou většinou skvěle vypointované, humor spíš jemný, bez typických korejských ujetostí. Zkrátka dokonalá rodinná pohodovka. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

K Adrianovmu komentaru: vyborna volba hercov, najma maly Seok-hyeon Hwang a jeho herecky presne vyrazy - skutocne to nebolo detske presmradzanie sa pred kamerou, ale, chvalabohu, ani nic na styl Fanning sisters. // Vtipne, svizne, sisnute, pekne pointovane situacie, postupne vnasanie dalsich premennych, pricom film z nich aj skutocne tazi nove a vtipne momenty, na ktorych som sa doslova kosila, a to je teda co povedat. Co sa tyka sentimentality - nebolo to nic nad moju mieru akceptu v ramci korejskych filmov (opakujem: korejskych filmov). Co s nimi, ked sa radi dojimaju :P ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, kterému ale nemohu dát víc než jen průměrné hodnocení. Je totiž silně předvidatelný čili zápletkou a pointou neskonalé připomíná klasický rodinný film, který vysílá TV Nova popřípadě Prima Family v prime-timu alespoň jeden víkendový nebo předvíkendový (pátek) den v měsíci a drze ho názve velkofilmem. Dostává se mi podezření, že má tento snímek více než 80ti procentní ohodnocení jenom díky JK původu. 65% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama