foto

Gianni Solaro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Ultimo sapore dell'aria, L'
1976 Clinica dell'amore, La
La pretora
Roma l'altra faccia della violenza
1975 Libero, má lásko
1974 Policistka
1973 Chceme plukovníky
Studio legale per una rapina
Zločin na Matteottim
1972 Aféra z titulní stránky
Generale dorme in piedi, Il
Policie děkuje
1971 Scipione detto anche l'africano
1970 Divorzio, Il
Splendori e miserie di Madame Royale
Šantanová Nini
1969 Cinque figli di cane
Franco e Ciccio sul sentiero di guerra
1968 Ciccio perdona... Io no!
Diablo bajo la almohada, Un
Temptation
Tutto sul rosso
1967 Criminali della metropoli, I
Dny násilí
Fai in fretta ad uccidermi... ho freddo!
L'amour à travers les âges
Nezkrotná Angelika
1966 1000 dollari sul nero
Affare Beckett, L'
Arizona Colt
Black box affair: il mondo trema
Cinque della vendetta, I
Johnny Yuma
Missione mortale Molo 83
1965 2+5: Missione Hydra
Erik, il vichingo
L'uomo di Toledo
La sfida dei giganti
Vendetta di Spartacus, La
1964 Dva gladiátoři
Giganti di Roma, I
Grandi camaleonti, I (TV film)
Invincibili sette, Gli
Ladro di Damasco, Il
Ultimo gladiatore, L'
1963 Beta Som
Caterina di Russia
Duca nero, Il
1962 Die Rote
Gladiatore di Roma, Il
Il Dominatore dei sette mari
Marte, dio della guerra
Normanni, I
Rocambole
Vítězství Robina Hooda
1961 Conquistatore di Corinto, Il
Federale, Il
Invasori, Gli
Le avventure di Mary Read
Masnadieri, I
Spada nell'ombra, Una
Tatarská princezna
Ursus nella valle dei leoni
1960 5 Branded Women
Cavaliere dei cento volti, Il
Giuseppe venduto dai fratelli
I pirati della costa
Il corazziere
Královna pirátů
Labbra rosse
Nesnáze s kariérou
Noi duri
1959 Ben Hur
Figlio del corsaro rosso, Il
1958 Morte viene dallo spazio, La

TV seriály

1977 Castigo (TV seriál)
Il Passatore (TV seriál)
Ultimo aereo per Venezia, L' (TV seriál)
1976 Dov'è Anna (TV seriál)
1973 Vino e pane (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
All'ultimo minuto (TV seriál)
1970 Coralba (TV seriál)
1969 Le avventure di Ciuffettino (TV seriál)
1968 Donna di quadri, La (TV seriál)
Freccia nera, La (TV seriál)
1967 Fiera delle vanità, La (TV seriál)
Il triangolo rosso (TV seriál)
1966 Melissa (TV seriál)
1964 La cittadella (TV seriál)
Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Dokumentární

1969 Sasso in bocca, Il

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace