foto

Oleg Dobrovan

  • nar. 20.4.1975 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2013 Kurersky osoboy vazhnosti (TV film)
2011 Oleň
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2006 Chronika Ada
Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)
Satisfakcija (TV film)
2005 Boj se stínem
2002 Raskaljonnaja subbota

TV seriály

2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 14 (S03E14)
Epizoda 13 (S03E13)
další epizody (12)
2014 Kuraž (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2013 Ment v zakoně 6 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
další epizody (20)
Kodex česti (TV seriál)
Gněv Peruna (S06E19)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Koroleva priiska "Sčastlivyj" (S02E05)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dom (S02E07)
Mesť (S02E05)
Vykup (S02E04)
další epizody (4)
2010 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Piraty (S01E08)
Tělochranitěl (TV seriál)
Kak vygljadit raj (S03E02)
2009 Advokat (TV seriál)
Otcy i dětki (S06E11)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2004 Usadba (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jestěstvěnnyj otbor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace