foto

Oleg Dobrovan

  • nar. 20.4.1975 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2013 Kurersky osoboy vazhnosti (TV film)
2011 Oleň
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2006 Chronika Ada
Satisfakcija (TV film)
2005 Boj se stínem
2002 Raskaljonnaja subbota

TV seriály

2015 Metod (TV seriál)
2014 Kuraž (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2013 Ment v zakoně 6 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Gněv Peruna (S06E19)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Koroleva priiska "Sčastlivyj" (S02E05)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dom (S02E07)
Mesť (S02E05)
Vykup (S02E04)
další epizody (4)
2010 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Piraty (S01E08)
2009 Advokat 6 (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Usadba (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jestěstvěnnyj otbor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace