foto

Norman Stuart

  • nar. 16.3.1909
    Philadelphia, USA
  • zem. 9.6.1998 (89 let)
    Hollywood, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Star Trek: Film
1978 Hrdinové z galaxií (TV film)
1975 Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1973 Drahý zesnulý

TV seriály

1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky