foto

Saeko Šimazu

  • nar. 8.9.1959 (60 let)
    Isehara, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2004 Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
Sakura taisen: Le Nouveau Paris
2003 Sakura taisen: Ecole de Paris
1998 Glass no Kamen: Sen no kamen o mocu šódžo
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
El-Hazard: The Magnificent World 2
1995 El-Hazard: The Magnificent World
Ranma ½ SUPER
1992 Bannō bunka nekomusume
1991 CB Chara Nagai Gó World
Izumo
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
Sukeban Deka
Urusei jacura: Icudatte My Darling
1990 Dirty Pair: Bórjaku no 005 bin
Project A-Ko: Battle 1 - Grey Side
Project A-Ko: Battle 2 - Blue Side
1989 Čódžin Locke: Lordleon
1988 Kidó senši SD Gundam
Leina kenró densecu
Urusei jacura 5: Kankecuhen
Učú no senši
1987 Digital Devil Story: Megami tensei
Dirty Pair
Dirty Pair the Movie
Dirty Pair: Lovely Angels jori ai o komete
Kentauros no densecu
1986 Heavy Metal L-Gaim I: Pentagona Window + Lady Gavlet
Mahó no tenši Creamy Mami: Curtain Call
Pelican Road: Club Caroucha
Urusei yatsura 4: Lum The Forever
Čódžú kišin Dancougar: Ušinawareta monotači e no činkonka
1985 Kimagure Orange Road
Lunn wa kaze no naka
Lupin sansei: Babylon no ōgon densetsu
Mahó no tenši Creamy Mami: Long Goodbye
Urusei jacura
Urusei jacura 3: Remember My Love
WWWA Dirty Pair no Óšóbu: Nolandia no nazo
1984 Daišizen no madžú Bagi (TV film)
Mahó no tenši Creamy Mami: Eien no Once More
Urusei jacura 2: Beautiful Dreamer
1983 Crusher Joe
Urusei jacura: Only You
Xabungle Graffiti

TV seriály

2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bannó bunka nekomusume DASH! (TV seriál)
Bannō bunka nekomusume (TV seriál)
Idžigen no sekai El-Hazard (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
1989 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Kikó senki Dragonar (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
Seišun anime zenšú (TV seriál)
Tabako ippon no story: Heart Cocktail (TV seriál)
1985 Dirty Pair (TV seriál)
Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál)
Mahó no jósei Persia (TV seriál)
1983 Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
1982 Sasuga no Sarutobi (TV seriál)
Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
Tezuka Osamu no Don Dracula (TV seriál)
1981 Gold Lightan (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Time Bokan Series: Time Patrol tai Otasukeman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace