foto

Théo Trifard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 L'ombre d'un flic (TV film)
2008 Un roman policier
2002 Hodný zloděj
1989 Les Sièges de l'Alcazar

TV seriály

2015 La Stagiaire (TV seriál)
Résidence surveillée (S01E06)
Bien d'exception (S01E02)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Le Sacrifice (S01E03)
Terre de lumière (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky