foto

Calvin Jung

  • nar. 17.2.1945 (73 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bed & Breakfast: Love is a Happy Accident
Na sv. Valentýna
2005 Americká zbraň
2004 True Vinyl
2002 Buddha Heads
1998 Smrtonosná zbraň 4
1991 Frankie a Johnny
1990 Murder in Paradise (TV film)
1989 Americký ninja 3
1988 Broken Angel (TV film)
1987 RoboCop
1986 Ve stínu Kilimandžára
1983 Den poté (TV film)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
Vyzvání k souboji
1980 Reward (TV film)
Záhadný vzorec
1973 Pueblo (TV film)
1971 Been Down So Long It Looks Like Up to Me

TV seriály

2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rozlučka se svobodou (S08E22)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Parlament snů (S01E06)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1975 Khan! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace