foto

Petr Hajn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Vracaja sa dom od Betléma (TV film)
2000 Slunovrat (TV film)

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)
1997 Koňský den po mongolsku (TV film)

TV pořady

2010 Na hranici tradic (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Vracaja sa dom od Betléma (TV film)
2000 Slunovrat (TV film)

Dokumentární

2010 Ignis Brunensis 2010 (TV film)
ČT Live - Jan Kalousek (koncert)
2009 Mistr (TV film)
ČT Live - J.A.R. 20 let: PLES ES (koncert)
2008 Ignis Brunensis 2008 (TV film)
Odpad společnosti? (TV film)
Strážnice 2008 (TV film)
2007 Arakain XXV Eden (koncert)
Ignis Brunensis 2007 (TV film)
ČT Live - Arakain (koncert)
2006 Georgius Josephus Camel (TV film)
Ignis Brunensis 2006 (TV film)
2005 Zvyky nezvykle (TV film)
ČT Live - Peter Lipa (koncert)
2002 Evropské hudební kořeny (TV seriál)
2000 Istrijské variace (TV film)
Velikonoce ve valašském skansenu (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
Janáčkova poslední opera (TV film)
Království hraček (TV film)
La Banda Negra (koncert)
Světozor (TV seriál)
Velký redyg (TV film)
1998 K čemu se přiznávám (TV film)
1997 Extrémní valčík (TV film)
Koňský den po mongolsku (TV film)
1996 Cesta k sobě (TV film)
Dějiny pod zámkem aneb Kapitoly z historie vězeňství (TV film)
1994 Jak se dělá hrad (TV film)

TV pořady

2010 Na hranici tradic (TV pořad)
2008 Café X (TV pořad)
2007 Folklorika (TV pořad)
1995 Nenechte nás dlúho státi (TV pořad)
Notes (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV pořady

2010 Na hranici tradic (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace