Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vynikající pořad s vynikajícím Xaverem, který svou přímostí a nekompromisností připomíná Jana Krause, jen je o dost nepříjemnější na své hosty. Když se potřebuje něco od svého hosta dozvědět, tak to prostě z nich dostane... (DruidKarel)

Recenze (11)

Milonak odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud má někdo vlastní talk show, tak by měl splňovat alespoň dvě základní pravidla: trošku vypadat a PŘEDEVŠÍM umět vést dialog a mít zajímavé otázky. Veselý ale ani jedno absolutně nesplňuje. To, jak vypadá, bych mu klidně odpustil (nikdo není dokonalý, že ano), ale co má znamenat to nesmyslné oslovování a titulování hostů a zejména pak otázky samotné? Obrovská nuda, bylo řečeno, že Xaver bude vůči hostům nekompromisní, ale opak je pravdou. Zase jedna zbytečnost......5% ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Smutný pohled. Tady se ptá Luboš. Huhňající funící hekající tlápající žvatlající pindající kiks X, řešící b-anality s banálními celebřitěmi. Důvěrně. Zhůvěrně. Otravně věrně. Kixák k Ixsu sedá, snésti se to nedá... :-// . . . Tólkšouový (sic!) hnus bez šou, patřící snad na nějaký ten debilní komerční kabelový (k)anál, protentokrát neuvěřitelně (i když... že...) v televizi >veřejné služby< ... Kurva fiX - jen přemejšlím, komu že tohle zase slouží. Pochcat... %-( - - - - - (Nahlíženo průběžně občasně, jen co se dalo snést, díl s naší zk(o)ušenou věřejně milou Ivetkou B. viděn z nesdělitelných důvodů bohužel celý... Nikdy už víc, Luboši! Komentář zde jako třetí - 23.5.2008) ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Zajímavá talkshow pro otrlejší, kterým nevadí Xaverovo místy velice arogantní chování ke svým hostům. Do jisté míry i připomínající Krausovo Uvolněte se, prosím, které je ale pro mě mezi českými talkshow stále na prvním místě. Na Jana Krause zkrátka nikdo nemá :-) Café X je ale každopádně další solidní pořad, který nenudí a dobře se poslouchá. 75% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pokud si Xaver zve zajímavé hosty, je to na plný počet. Ale pokud pouhé celebritky, a ptá se na bulvární záležitosti, aby aby měl větši sledovanost, skouzává to do průměru těhle rádoby fajn show. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama