foto

Alan Weeks

  • nar. 1948
  • zem. 10.10.2015
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Brighton Beach Memoirs
1985 Claudia
1983 Beze stopy
1977 Rubber Gun Squad, The (TV film)
1974 Black Belt Jones
Lost in the Stars
Tirák Turner
Willie Dynamite
1971 Detektiv Shaft
Francouzská spojka

TV seriály

1990 Hull High (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1982 Baker's Dozen (TV seriál)
Fame (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace