foto

Tošijuki Watanabe

  • nar. 3.2.1955 (65 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Gekidžóban Mazinger Z: Infinity
2016 Gekidžóban Majestic Prince: Kakusei no idenši
Kazoku no hi
2015 Okásan no ki
Wagaja (TV film)
2014 Kiso orion (TV film)
2013 Kitakicune monogatari
2011 Hanajome no čiči (TV film)
Quartet!
2010 Matataki
2009 Boku to mama no kiiroi džitenša
Rakudžicu moju
2008 Tengoku wa mada tôku
2006 Udon
2004 Gege
2001 Satorare
1998 Mosura 3: Kingu Gidora raishu
1997 Eikó e no Spur: Igaja Čiharu monogatari
Mosura 2 - Kaitei no daikessen
1996 Mosura
1994 Ressun
1993 Fantasia
Gurenbana
1992 Ippai no kakesoba
Wataši o daite sošite kisu šite
Šórišatači
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
1988 Jódžo densecu '88
1987 Džiró monogatari
Golf joakemae
1986 Aicu to wataši (TV film)
Sango šó densecu: Aoi umi no Elfie
Seito šokun! Kokoro ni midori no Neckerchief o (TV film)
1985 Ginga hjórjú Vifam: "Keito no kioku" – Namida no dakkai sakusen!!
1984 Ginga hjórjú Vifam: Kačua kara no tajori
1983 Kigeki fušigi na kuni: Nihon
Sasamejuki
1979 Kanpaku sengen

TV seriály

2018 Šinkansen henkei robo Šinkalion: The animation (TV seriál)
2015 Kabukimono Keidži (TV seriál)
Čanpon tabeta ka (TV seriál)
2014 Asakijumemiši: Jaoja ošiči ibun (TV seriál)
2013 Daini gakušó (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Kasutera (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Ohisama (TV seriál)
2010 Mori no Asagao (TV seriál)
Osmý den pro cikádu (TV seriál)
Sayonara Aruma (TV seriál)
2007 Dondo Hare (TV seriál)
Kaikjó (TV seriál)
2006 Kazoku: Tsuma no fuzai, otto no sonzai (TV seriál)
Shin Ningen Kosaten (TV seriál)
2005 Haru to nacu (TV seriál)
Jasašii džikan (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
2003 Jume miru budó: Hon o jomu onna (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2000 Ičigen no koto (TV seriál)
1999 Ringu: saišúšó (TV seriál)
Romance (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
Šónen-tači (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
Šicurakuen (TV seriál)
1995 Daichi no ko (TV seriál)
1993 Dósókai (TV seriál)
Heisei inu monogatari Bow (TV seriál)
Karin (TV seriál)
1991 Taijó no júša Fighbird (TV seriál)
1990 Micume ga tóru (TV seriál)
1989 Idol densecu Eriko (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
1988 Non-čan no jume (TV seriál)
1987 Kikó senki Dragonar (TV seriál)
1986 Bosco Adventure (TV seriál)
1985 Šówa ahozóši Akanuke ičiban! (TV seriál)
1984 Oregon kara ai (TV seriál)
1983 Ginga hjórjú Vifam (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky