foto

Aske Foss

  • nar. 23.9.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Lille sommerfugl
Miss Osaka
2016 Ptáci nad průlivem
2015 Al Medina
Austur
2012 Tabu

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
2018 Liberty (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
2010 Den 2. side (TV seriál)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)

Dokumentární

2019 Forsvindingsnummeret - Matti Breschel
Western Arabs
2012 Až na Měsíc
2011 Verdens bedste kok
2010 Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky