foto

Kódži Hajaši

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Jiken Kyumeii 2 - IMAT no Kiseki (TV film)
2013 Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
2009 Code Blue: Doctor Heli kinkjú kjúmei - šinšun special (TV film)
Hagetaka
2005 Rikon bengoši special (TV film)
2002 Big Money

TV seriály

2018 Headhunter (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Otósan to jobasete (TV seriál)
Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
2015 I'm home (TV seriál)
2014 Joru no sensei (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
GM: Odore dokutâ (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
2007 Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
2005 Onna no ičidaiki (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
2001 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2000 Namida o fuite (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace