foto

Larry Chance

  • nar. 18.4.1933 (85 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Legend of the Northwest
1965 Elvis: Harum Scarum
1961 Fury River - a.z.
1960 Pay or Die
Sex Kittens Go to College
Ztracený svět
Zářivá hvězda
1959 Al Capone
Frontier Rangers - a.z.
The Rookie
Timbuktu
1958 Fort Bowie
Fort Massacre
1957 The Girl in Black Stockings
Válečné bubny
1956 Desatero přikázání
The Conqueror
1955 The Prodigal
The Rose Tattoo
1954 Command, The
Král Richard a křižáci
Princ Valiant
Řeka do nenávratna
1953 The Desert Song
1952 Against All Flags
Battles of Chief Pontiac
Road to Bali

TV seriály

1968 The Outsider (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace