foto

Leo Kharibian

  • nar. 27.4.1927
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 23.8.2001 (74 let)
    Leicester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Murrow (TV film)
1985 Přání smrti 3
Reunion at Fairborough (TV film)
1972 Layout for 5 Models

TV seriály

1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
The Bruce Forsyth Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace