foto

Robert A. Halmi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1990 Tváří v tvář (TV film)
1989 Braxton
Dobrodružství Viléma Tella
Potíže v ráji (TV film)
1988 Dubnové ráno (TV film)
Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1987 Kamarádi (TV film)
Lupič z povolání
1986 Vraždy v ulici Morgue (TV film)
1984 Postrach Joe Moran (TV film)
1983 China Rose (TV film)
Cook a Peary: Boj o severní pól (TV film)
Fantom opery (TV film)
1982 Bush Doctor (TV film)
1980 A Private Battle (TV film)

Dokumentární

2019 Tread
2018 The Panama Papers

Režijní filmografie

Filmy

1989 Braxton
1983 Kelsyho syn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace