foto

Steve Hudson

  • nar. 6.8.1969 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trautmann
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
2005 Neuschwanstein Conspiracy (studentský film)
2004 Niceland
2003 Brána k nebesům
Sázkaři
2002 Plnou parou vzad!
Pravda přijde nakonec (TV film)
Souboj o vše (TV film)
1999 Riskantní zásilka
1998 Witchcraft X: Mistress of the Craft
1987 Olověná vesta

TV seriály

2011 Invaze Planktonu (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Dokumentární

2004 Co/Ma

Režijní filmografie

Filmy

2006 Krutý sever
2004 Goodbye

TV seriály

2007 Cranford (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Dokumentární

2004 Co/Ma

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Krutý sever
2004 Goodbye

Producentská filmografie

Filmy

2016 Milhemet 90 Hadakot
2013 Betlém

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace